Föreningens aktiviteter 2019

Föreningen första styrelsemöte hölls tisdagen den 26 februari kl. 18:00 på Restaurang Socis, Nils Grabbegatan 6 i Karis.

Back to the Sixties 22 timmars kryssning med Silja Europa (Charter) torsdagen den 7 till 8 mars. Sex (6) medlemmar är anmälda samt 3 icke medlemmar.

Föreningens årsmöte hölls onsdagen den 3 april kl. 19:00 på Restaurang Socis, Nils Grabbegatan 6 i Karis.

Föreningen deltog i Arbetets Vänners Centralförbunds årsmöte lördagen den 6 april i Helsingfors, Tekniska Salar med AV i Sörnäs som värdförening. Före årsmötet ordnar AV i Sörnäs ”Open House” till deras lokaliteter i Munkshöjden.

Föreningens styrelse höll ett allsångsprojektmöte med Teddy Granroth tisdagen den 28 maj på restaurang KW i Karis då också Karin Schönberg och Calle Pihlström deltog.

Funktionärer på Raseborgs Sommarteater med familjeäventyret ”Jorden runt på 80 dagar”, som är en klassiker skriven ursprungligen av Jules Verne. Regissör är Tom Rejström. Datumet är fastslaget till onsdag den 3 juli. Pjäsens speltid 27 juni (premiär) - 4 augusti.

 

ALLSÅNG I RASEBORG, firar 10-årsjubileum

Föreningen har beslutat att fortsätta för tionde året i rad med ”Allsång i Raseborg” på Hotel Sea Front, Vitsippsgatan 2 i Ekenäs. Det blir ett 10-årsjubileum med temat Potpurri och annat bekant. Tidpunkten är fastslagen till fredagen den 23 augusti. Teddy Granroth är programledare och Sara Selenius är kvällens soloartist. Berndt Pihlströms orkester sköter om dansen.

 

JULFESTEN

Föreningens julfest firas på Restaurang Socis i Karis fredagen den 13 december kl. 19.