AVH Kalendern

13.09
Månadsmöte Föreningens månadsmöte hålls söndagen 13 september klockan 18 i Festsalen. Program: Diskussion om föreningen och hur verksamheten påverkats och påverkas av Covid-19 (ingen servering).

Inloggning

Endast för redaktörer 

AVH: Föreningens verksamhet på paus under vårterminen

17.04.2020 kl. 10:05
På grund av Covid-19 krisen är föreningens verksamhet inhiberad under resten av vårterminen.
Detta gäller för alla kretsar, grupper, kurser och annan verksamhet. Alla mötestider är avbokade.

De kretsar och grupper som behöver hålla möten ska göra så på distans till exempel kan gruppsamtal göras per telefon och med Whatsapp eller andra motsvarande appar.

Coronaviruset, covid-19, sprids runt om i världen och världshälsoorganisationen WHO har klassat coronavirusepidemin som en pandemi. För att förhindra att viruset sprids rekommenderar nu även de finländska myndigheter att undvika att delta i sammankomster och fritidsaktiviteter.

Arbetets Vänner Huvudföreningen rf följer myndigheternas rekommendationer och följer med myndigheternas anvisningar. I vår förening har vi många som av olika orsaker hör till riskgrupperna och vi vill att alla medlemmar ska känna sig trygga då de deltar i vår verksamhet. Det finns inte orsak till panik och jag rekommenderar att alla bekantar sig med den information som Institutet för hälsa och välfärd ger på sin hemsida: https://thl.fi/sv/web/infektionssjukdomar/aktuellt/aktuellt-om-coronaviruset-covid-19

Jag svarar på eventuella frågor som gäller föreningen.

Niki Hamro

Verksamhetsledare

--

info@arbetetsvanner.fi

0447664101

NHa, Verksamhetsledare