AVH Kalendern

Inga händelser på kommande

Inloggning

Endast för redaktörer 

NYA DATUM OCH PRISUPPGIFTER: AV i Åbo gör skidresa till Trysil i Norge 30.3-8.4.2019

17.01.2019 kl. 23:19
Arbetets Vänner i Åbo r.f. ordnar en skidresa till Trysil i Norge för sina medlemmar. Kom med och upplev de norska fjällen, otroliga backar, långsträckta skidspår och vyer som tar andan ur dig. Med på resan välkomnar vi både nya och nuvarande medlemmar. Boendet sker i endera stugor eller lägenheter i Trysil nära Høyfjellssenter (6-15 pers per stuga/lägenhet, utrustade med kök). Vi färdas med egen buss hela vägen från Åbo till Trysil och tillbaka. Avfärden sker via Helsingfors, tillbakaresan sker direkt till Åbo, inte via Helsingfors.

OBSERVERA: Datum och prisuppgifter uppdaterade 27.1.2019

Resans program

Lördag 30.3

Start preliminärt kl. 12.00 från Åbo busstation.

Vi packar allas bagage och utrustning i bussen. Sedan kör vi till Helsingfors för att stiga på båten där (plats på Åbo-Stockholm finns ej ifrågavarande lördag), deltagare från Helsingfors kan stiga på bussen vid en ej ännu fastslagen plats på väg mot hamnen. Viking Line, avgår kl. 17:15 mot Stockholm.

Söndag 31.3

Vi anländer till Stockholm kl. 10.00. Efter att vi avnjutit en frukost på båten (inkluderat i resans pris) och stigit i land, startar vi genast mot Trysil. Bussen kommer att stanna vid en matbutik vid svenska gränsen (ca 1h från Trysil) där förnödenheter inför veckan kan införskaffas billigare än i Norge. Varje stuga/lägenhet är utrustad med eget kök. Vi förväntar oss att anlända till Trysil 16-tiden på eftermiddagen, med pauser inräknade. Efter ankomst är det incheckning i våra stugor och fritid som gäller. Liftkorten delas ut under kvällens gång.

Måndag 1.4 - Lördag 6.4

Veckan spenderas i backen, skidspåret, naturen eller helt som man vill. Era reseledare Staffan och Sophie kommer att dra en frivillig slalom- och snowboardskola för både nya åkare och den som känner sig osäker på sin åkning (skolan ingår i resans pris). Under några kvällar kommer det även att ordnas frivilligt kvällsprogram utöver skidåkningen.

Söndag 7.4

Gemensam städning av stugorna. Start kl. 10.00 med buss tillbaka mot Stockholm. Vi anländer till Stockholm på kvällen 19-tiden och stiger ombord på Viking Line med avfärd mot Åbo kl. 19.55.

Måndag 8.4

Vi anländer till Åbo kl. 07.45 varefter bussen kör till busstationen. Om du behöver ta dig vidare från Åbo ansvarar du själv för transporten från Åbo.

I resans pris ingår

Busstransport med Partours buss: Åbo - Helsingfors - Stockholm - Trysil - Stockholm - Åbo.

Båtresa: Helsingfors - Stockholm - Åbo med hytt (I4-hytt på resan dit och C4-hytt på resan tillbaka, morgonmål inkluderat på ditresan)

Boende i antingen stugor eller lägenheter i Trysil (6-15 pers. per stuga/lägenhet, utrustade med kök).

Liftkort om man väljer Alpine-alternativet

 (Om fler än 20 personer väljer Alpine-paketet erhålls 15%-rabatt på liftkortet.)

Om vill hyra utrustning tillkommer kostnader för det på plats och ställe. Nämn i så fall om behoven i samband med anmälningen.

Pris och betalning

Resan har två olika alternativ

I) “Basic”, pris: 250€ inkl. 

 - Resa (buss och båt)

 - Boende

II) “Alpine”, pris: 485€ inkl.

 - Resa (buss och båt)

 - Boende 

 - Liftkort för hela veckan

OBS! I resans pris ingår INTE måltider, sängkläder eller städning av stugorna och resenärerna ansvarar själva för egen reseförsäkring. För att få komma med på resan bör man vara personlig medlem i Kulturföreningen Arbetets Vänner i Åbo r.f. (medlemsavgift 20€/år).

Priserna är i kraft om minst 32 personer deltar i resan. Vi förbehåller oss rätten att annullera resan på grund av för få deltagare.

Anmälning till resan

Till resan bör du anmäla dig senast onsdagen den 20.2.2019 till Staffan Lagström: Staffan.Lagstrom@gmail.com eller ring 040-7682107. 

Kom ihåg att uppge namn, födelsedatum, adress, telefonnummer och e-postadress liksom valt paket (I - II) för alla du anmäler, vi behöver alla deltagares fulla uppgifter. Märk e-postmeddelandet med ämnet “AV Goes Trysil/Anmälan”. Meddela även om du behöver hyra utrustning.

Torsdagen den 21.2 bestäms, på basen av antalet anmälda, huruvida resan blir av.

Resan betalas i sin helhet (inklusive eventuell medlemsavgift på 20€) till Kulturföreningen Arbetets Vänner i Åbo r.f. konto (skriv in ditt namn och övriga deltagares namn ifall du betalar för flera personer i meddelandefältet). Förfallodag söndagen den 24.2.2019.

Trevlig resa önskar,

Kulturföreningen Arbetets Vänner i Åbo r.f.

Reseledare:

Staffan Lagström, 040 768 2107, staffan.lagstrom@gmail.com

Sophie Rönkönharju, 040 832 6673, sjer93@gmail.com

Klausuler

Du har rätt till avbokning med återbetalning upp till 30 dagar före avresa. Vid avbokning kommer 30€ av det totala priset att dras från återbetalningsbeloppet som en expeditionsavgift.

Vid avbokning mindre än 30 dagar före avresa återbetalas 50% av resans pris.

Vid avbokning mindre än 14 dagar före avresa återbetalas inget av resans pris.

Om avbokningen av resan inte anmäls eller om deltagaren inte infinner sig vid angiven tid och plats vid avfärd, debiteras priset för hela resan av deltagaren.

En deltagare har inte rätt till återbetalning av resekostnader om resan blir inställd på grund av orsaker som gäller visum, pass eller andra handlingar, eller om de inte är i kraft. Exempelvis har deltagaren ingen rätt till återbetalning av resan om han/hon t.ex. glömt passet hemma eller om passet inte är i kraft och på grund av det inte kan följa med på resan.

Vi förbehåller oss rätten till prisförändringar till följd av skäl utom vår kontroll (valutaförändringar eller statliga skatter etc.).

Vi förbehåller oss rätten att annullera resan på grund av för få deltagare senast 30 dagar före avresa.

Deltagarna bör själva sköta om att personförsäkring, rese/resgodsförsäkring, pass och andra resedokument är i kraft och står själva för eventuella kostnader för införskaffning av dessa.

Deltagarna ansvarar för sin egen försäkring/reseförsäkring/resgodsförsäkring etc. Vi är inte ansvariga för personskador eller egendomsskador som orsakats resenären under resan (inklusive men inte begränsat till: skador, akut sjukdom, förlorade, stulna eller skadade föremål/egendom). Alla deltagare måste ha en ikraftvarande försäkring.

Sophie-Staffan-Janne